cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

22 Nisan 2009 Çarşamba

Short Shorts!

Yazın geliyor gibi yapıp bizi kandırdığı şu günlerde hepimiz ilkbahar yaz koleksiyonlarına göz atmışızdır. Yazın vazgeçilmez parçalarından biri hiç kuşkusuz şortlar. Özellikle kot, mini ve mümkünse yırtık olanlarından edinmekte fayda var tabi bu şortları giymek herkesin harcı değil bacaklarınıza güveniyorsanız önden buyurun:)















19 Nisan 2009 Pazar

New Fashion Icon *Olivia Palermo*

Mtv'de yayınlanan Laguna Becah'i izlediniz mi bilmiyorum. Bundan bikaç sene önce The O.C nin real life versiyonu olarak yayınlanmaya başlamıştı. Ardından dizinin karakteri Lauren Conrad'ın college maceralarını anlatan The Hills başladı. Şimdi de Lauren'ın iş arkadaşı Whitney'nin New York maceralarını anlatan yeni reality show kıvamlı dizi The City yayınlanmaya başladı ve işte Olivia'da dizide Whitney'nin yeni çalışma arkadaşı... Biraz uzun bi enterance oldu farkettim:) Neyse ilk bölümünü izler izlemez Olivia'nın stiline bayıldım diyebilirim. İnternette yapılan bikaç yorumda da Olivia'nın Blair Waldorf'un gerçek versiyonu olduğu yazılıp çizilmeye başlamış bile... Kimmiş bu Olivia bi göz atıyım demek isterseniz Pazartesi 19.30 da Mtv'de...




Jeans Day 'N' Nite

başlıksız



rihanna

15 Nisan 2009 Çarşamba

Nalan'ın ayakkabıları



Bugünkü gazetede Nalan'ın fotoğrafında giydiği ayakkabıları görünce bi yerden tanıdık geldi ama nerden hatırladığımı bulamamıştım ki sonra anımsadım Shoe Tek'te vardı bu ayakkabıdan:) Sevgili Siu'nun çektiği fotoğrafı kanıt olarak ödünç aldım:) Aynı ayakkabının siyahını daha önce de Var mısın Yok musun da yarışan iki bayan yarışmacı da görmüştüm... Cindrella'dan kaçmadı Nalan da Shoe Tek'i keşfetmiş:P ( Fiyatını belirtmeyi unutmuşum 44 TL evet evet kırk dört:)

14 Nisan 2009 Salı

my new hair style!!





What do you think about my new haircut? does it look good on me?? Tell me the truth:)

Gossip Girl Hottie Chace Crawford











Altough Ed Westwick(Chuck Bass) is shown as the fashion icon, i think Chace has a great casual style...

bebe SS/09

jumpsuit
blazer and pant

boyfriend jean


Balmain style platform sandal



floral strapless dress

10 Nisan 2009 Cuma

*Lovely Friday*









Although i got an exam today, i had so much fun with my British guest Majima... If you see a girl wearing sandals and smiling, laughing , yeah probably she is my friend:) and the pictures are from my school and we'r sunbathing with Majima, my buddy Ç., my cousin and some more friends..

DIY jeans: Mavi jeans
Shirt: Stradivarius
T-shirt: Tommy Hilfiger
Bag: Local Shop
Jacket: Paris Blues

Have a nice weekend xoxo...

3 Nisan 2009 Cuma

Melissa Odabash Beachwear/Swimwear 2009



Net-a-porter'da gezinirken gözüme ilişti bu güzel bikiniler, mayolar, plaj giysileri... Çok beğendim hatta bayıldım hatta ve hatta hepsi benim olsun istedim:)



Melissa'nın swimwear koleksiyonu celebrtiyler tarafından çoktan keşfedilmiş, kapışılmış, plajların vazgeçilmezi olmuş bile...Siz nası buldunuz??

Twitter Updates