cindrellaundertheumbrella@hotmail.com

27 Mayıs 2012 Pazar

Sunday means...

Haftanın kısa bir özeti ve gözüme takılanlar...

Givenchy bileklik, sabah makyajı, tüm yaz ayağımdan çıkarmamaya karar verdiğim çizgili ayakkabılarım, Stella çekimi, Erickson Beamon göz alıcı kolye ve bolca keyif! 

The short summary of the week! Givenchy bracelet i fell in love, quick morning make up, comfortable striped shoes i decided to wear all summer long, Stella photoshoot, shiny Erickson Beamon necklace and lots of pleasure! You can follow me on Instagram @gamzebiran


Instagram'da takip etmek için @gamzebiran

22 Mayıs 2012 Salı

Look of the day: Shoes & More

Shoes & More ayakkabılarım tek başına bir postu haketti bence! Jump jump jump....

My new Shoes&More loafers deserve the new post! Jump jump jump...

Fotoğraf: Şebnem Yalçınkaya

20 Mayıs 2012 Pazar

Look of the Day: Marka Moda by Mine Shehadeh

Bu aralar kolumdan düşürmediğim çantamla tanıştırmak istiyorum sizi; Mine Shehadeh'nin el yapımı deri çantası Marka Moda! Çoğu kadının aksine ayakkabılara değil çantalara ve aksesuarlara ne kadar düşkün olduğumu biliyorsunuz, yeni keşifler yapmayı ne kadar sevdiğimi de... Mine Dubai'de başlayan tasarım hikayesini artık İstanbul'da devam ettirme kararı almış, iyi de yapmış yoksa birbirinden güzel çantalarından nasıl haberdar olacaktım! 

Ve bu aralar bir diğer vazgeçilmezim rahatlığıyla kalbimi kazanan pijama pantolonlar! Vintage ayakkabılarımla istediğim etkiyi yakalamayı başardım.

Çanta: Marka Moda by Mine Shehadeh, Pantolon: Batik, Ceket: Park Bravo, Ayakkabı:Vintage

Say hello to my new favorite bag; Marka Moda by Mine Shehadeh! You know how much i love the accessories, bags and finding new stuff... Mine's bags are very special hand made ones and they are perfect! Mine started her design journey in Dubai and continues in Istanbul right now. 
And this pyjama pants stole my heart, so comfy and also chic, they look great with my vintage shoes!

Bag: Marka Moda by Mine Shehadeh, Pants: Batik, Blazer: Park Bravo, Shoes: Vintage



Fotoğraf: Şebnem Yalçınkaya

16 Mayıs 2012 Çarşamba

Inspiration: Edie Sedgwick

Edie Sedgwick ismi size neyi çağrıştırıyor? 60'ların stil ikonu, farklı giyim tarzı, kalın kaşları, Andy Warhol'un ilham perisi... Ama benim aklıma ilk gelen gösterişli, kocaman sallantılı küpeleri! Yıllardır uzak durduğum sallantılı küpeler geri dönüyor. Saçlarınızı toplayın ve kulaklarınızdaki ağırlıklara hazır olun. Vintage esintili ve renkli taşlı olanları en trendy versiyonları olacak! 

Edie Sedgwick'le ilgili daha fazla bilgiye ise Factory Girl filmini izleyerek ulaşabilirsiniz. Şiddetle tavsiye edebilirim. Bir dönemin stil ikonunun doğuşu ve yok oluşu... 

How do you know Edie Sedgwick? Style icon of the 60's, her unique style, thick eyebrows, the muse of Andy Warhol... etc. But for me, the name Edie Sedgwick rings a bell for glamorous earrings! And those earrings are coming back! Get ready for the heavy big earrings. Prefer the vintage or colorful stoned ones.

Last weekend i watched the movie, Factory Girl and i learned lots of things about herself and her world! 



12 Mayıs 2012 Cumartesi

New In: Some stuff

Bu hafta dolaba eklenen bir kaç parça! Desenine vurulduğum pijama pantolon, hafta sonu kaçamakları için giymeyi planladığım tunik, metal tokalar, bolca deri bileklik ve yazın gelmesiyle makyaj çantamda yeniden bir yapılanma... 

These are the some stuff i added to my wardrobe this week! Pyjama pants that i fell in love the print, the tunic that i wish to wear at weekend trips, hair cuff and clips, leather bracelets and the new arrangements for the summer make up!



10 Mayıs 2012 Perşembe

Featured: The Gate

Bu ay Atatürk Havalimanı'nın dergisi The Gate için tasarımcı Hatice Gökçe moda blogları hakkında bir yazı hazırlamış ve bloguma da yer vermiş, teşekkürler!



6 Mayıs 2012 Pazar

Look of the day: Farewell

Her güne bir Fabrika kombiniyle geçirdiğimiz haftaya bugün Elif Cığızoğlu ve Kudret Saka'nın özel tasarımı bir elbiseyle veda ediyorum. Düğün ve nişan sezonu açıldı, ne giysem derdi başladı. Ben de çok yakın bir arkadaşımın nişanı için sezonun rengi nil yeşili, yırtmaçlı ve davet elbiselerimin vazgeçilmezi sırt dekolteli bu elbiseyi seçtim. Fabrika Nite koleksiyonunda harika modeller var, bakmayı ihmal etmeyin!

Benim Fabrikam haftasını bitirdik ama 500 TL'lik hediye çeki kazanma şansınız devam ediyor! 7 Mayıs pazartesi akşamına kadar Fabrika facebook sayfasındaki Benim Fabrikam fotoğraflarımın altına yorum yazabilir, fotoğrafları duvarınızda paylaşıp şansınızı arttırabilirsiniz. Bol şans!:)


5 Mayıs 2012 Cumartesi

Look of the day: Happy Enough

Mutluluğun giydiklerinizle bir alakası olduğunu düşündünüz mü hiç? Kendinizi içinde mutlu hissettiğiniz kıyafetleriniz hangileri? Ben plili Fabrika etek ve düğmeli bluzla kendimi çok mutlu hissettim bugün:) Eteğin altından çıkan gömlek detayı ve bluzun minik vatkalarını çok sevdim! Hadi bugün siz de mutlu hissettiğiniz kıyafetlerinizi giyin ve bu güzel cumartesinin tadını çıkarın!

Etek & Bluz: Fabrika, Loafers: Boyner, Çanta: Nine West, Metal toka: H&M

Fabrika'nın facebook sayfasını ziyaret edip hediye çeki için de yorum bırakmayı unutmayın:)



4 Mayıs 2012 Cuma

Look of the Day: Friday Fun!

Cuma günleri işe daha bir neşeli ve enerjik gidenlerden misiniz? Kim değil ki zaten:) Sizin de haftasonunuz cuma günü iş çıkışı planlarıyla başlıyorsa eğer şifon gömlek ve jean her ortam için uygun olacaktır.Neon renk aksesuarlarla tamamlayıp enerjinizi arttırın:)

Gömlek&Jeans: Fabrika, Kolye&Clutch: Pull&Bear, Ayakkabı: Zara

Yavaş yavaş haftanın sonuna gelirken, siz de bu hafta yaptığım kombinler için Fabrika'nın facebook sayfasında Benim Fabrikam fotoğraflarının altına yorum bırakmayı unutmayın! 500 TL hediye çeki hala sahibini arıyor:)

3 Mayıs 2012 Perşembe

Look of the day: Shirt Dress

Sabah erkenden uyanıp, işe ne giysem telaşına düştüğümde en kurtarıcı parçam kesinlikle elbise! Giy ve çık! Fabrika'nın bu gömlek elbisesi ise iş günlerinin kurtarıcısı niteliğinde... Bu sezon geri dönmeye başlayan kalın kemer ve süet loaferlarımla hazırım. Hazırlanma süresi 10 dakika:)

Gömlek elbise & Kemer & Çanta: Fabrika, Loaferlar: Boyner

Benim Fabrikam'dan 500 TL'lik hediye çeki kazanmak için Fabrika facebook sayfasını beğenip, Benim Fabrikam fotoğraflarımın altına yorum yapmanız yeterli...



1 Mayıs 2012 Salı

Look of the day: Mint and flowers

Siyahlar ve grilerle geçen uzun kışın ardından, rengarenk dolaşmaktan mutluyum! Nil yeşili, kolları manşet detaylı, saç örgüsü kazak tam da hafif içimizi ürperten bahar günleri için... Çiçekli şort ise baharda tadını çıkarmalık, yazın ise çıkarmamacasına giymelik, hem rahat hem şık! Dolgu topuklu espadrillerle bacak boyunuzu uzun gösterebilirsiniz, düz sandaletlerle giyerek de rahatlığınızdan ödün vermeyebilirsiniz tabi:)

Kazak & Şort: Fabrika, Çanta: Cambridge Satchel

Benim Fabrikam'dan 500 TL'lik hediye çeki kazanmak için Fabrika facebook sayfasını beğenip, Benim Fabrikam fotoğraflarımın altına yorum yapmanız yeterli...



Look of the day: Hello sunshine!

Havalar ne kadar güzelse ben de o kadar mutluyum:) Ne kadar güneş, o kadar enerji... Fırsat bulduğum her an güzel havanın keyfini sürmek için soluğu dışarıda alıyorum. Fabrika'nın bu sezon en sevdiğim tarafı kolaylıkla kombinlenebilen rahat ve şık kıyafetlere koleksiyonda bolca yer vermesi...Bu üzerimdeki kolsuz, asimetrik yakalı ceket tam da istediğim gibi! İster altına kalem etek, elbise giyip işe gideyim, ister pantolon ve oxfordlarımla tamamlayıp tatil gününün keyfini süreyim:)

Benim Fabrikam'da 500 TL'lik hediye çeki kazanma şansı devam ediyor. Fabrika facebook sayfasını beğenip oradaki fotoğrafın altına yorum bırakmanız yeterli. Her gün yorum bırakıp şansınızı arttırabilirsiniz!

Ceket&Pantolon&Clutch: Fabrika, Oxfords: Urban Outfitters, Küpeler:Topshop


Fotoğraf: Şebnem Yalçınkaya

Twitter Updates